Nieuwe GMP modellen 2023

Bij deze introduceren wij de drie nieuwe wielen van GMP: de Totale, de Qstar en de Experience.

De Totale is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een premium uitstraling. Dit wiel is beschikbaar in de maten 19 inch tot en met 23 inch en komt in het zwart gepolijst, glanzend zwart en mat antraciet gepolijst. Er is ook een speciale editie van de Totale beschikbaar in zwart met een bronze voorkant die een unieke look geeft aan de auto.

TOTALE-Tesla_Y.jpg

De Qstar is de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een sportieve en dynamische look. Dit wiel is beschikbaar in 18 inch, 19 inch, 20 inch en 21 inch en is beschikbaar in de kleuren zwart gepolijst, glanzend zwart en antraciet gepolijst. De Qstar is ontworpen voor de modellen van Mercedes-Benz en de perfectie aanvulling op een sportieve auto.

QSTAR-Mercedes_EQE.jpg

De Experience is de ultieme keuze voor degenen die op zoek zijn naar een luxe uitstraling. Dit wiel is beschikbaar in 22 inch en 23 inch en komt in zwart gepolijst, glanzend zwart en antraciet gepolijst. De Experience is ontworpen met precisie en geeft de auto een luxe uitstraling. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de modellen van Land Rover.

EXPERIENCE-RangeRover_Sport.jpg

De wielen zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om de prestaties van de auto te verbeteren. Geef de auto de upgrade die het verdient met de Totale, Qstar of Experience.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens. Wij helpen u graag.

+31(0)78 674 4544
info@reedijkgroup.com
© 2024 All rights reserved.
Jouw cookievoorkeuren
We gebruiken een optimale cookie-instelling om uw ervaring te maximaliseren.